Behandeling

Karlijne Beek

Behandeling

 

Van onderzoek tot nazorg

De behandeling bestaat uit verschillende stappen; de eerste stap is onderzoek om duidelijkheid te krijgen over uw problematiek.
De laatste stap in de behandeling kan nazorg zijn voor bijvoorbeeld uw medicijnen, die u als onderdeel van de behandeling voorgeschreven heeft gekregen.

Adviesgesprek

Voordat u met de behandeling start, informeren wij u uitgebreid wat de bevindingen uit het onderzoek zijn en welke behandeling past. Op basis hiervan besluit u of u de behandeling wilt starten.

Andere klachten?

Blijkt uit de onderzoeken dat u toch andere klachten heeft, dan kijken we samen met u naar andere mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld verwijzing zijn naar een ander specialisme bij GGz Breburg. Of verwijzing naar een andere instantie, die een beter passende behandeling kan geven. Samen met u doen we wat we kunnen, om u toch op weg te helpen naar passende hulp.

Zo kort mogelijk

Het streven is om uw behandeling zo kort mogelijk te laten zijn, maximaal zes maanden. U wordt zo snel als dat kan terugverwezen naar uw huisarts, medisch specialist of behandelend psychiater met een goed nazorgadvies.
Op die manier wordt het verloop in uw behandeling zo kort mogelijk door onze behandeling onderbroken. Uw verwijzer ontvangt informatie voor uw verdere behandeling.